BAKKERIJ NIEUWENDIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Nieuwendijk. Meer weten? Ontdek meer

6 apr 2024 om 17:24 Het verkeerde was bezorgd maar snel en dubbel zo goed weer opgelost!!!
31 mrt 2024 om 15:47 Snel bezorgd, goed gevulde broodjes.
24 mrt 2024 om 20:31 Vlees en friet was kou van nieuwedijk naar werkendam hoog 15min rijden was niet best vond eten niet heel bijzonder dus ik bestel niet meer daar voor 2 soorte vlees maar 1 gehad en daar 20 euro voor af tikken saus en salde en broodjes was zeker genoe
23 mrt 2024 om 13:37 Net als voorgaande keren heerlijk gegeten
16 mrt 2024 om 22:48 Weer heerlijk gegeten en perfecte service
9 mrt 2024 om 22:20 Een uur langer dan aangegeven gewacht op onze bestelling, in totaal 2,5 uur gewacht. Toen we de doos van de pizza open maakte zat de gehele pizza aan de doos vast geplakt en opgefrommeld. Enorm slecht! Wij bestellen hier nooit meer!
28 feb 2024 om 20:23 Food was good
22 feb 2024 om 15:53 Alles goede en lekker
14 feb 2024 om 9:58 Eten was heerlijk, alleen mn bestelling werd een half uur later bezorgd
21 jan 2024 om 21:58 Kapsalon sompig en vies. Er zat zelfs een haar in. Donerbox veels te duur voor wat je krijgt. Durum is goed te eten.
21 jan 2024 om 8:27 3 Heerlijke pizza's besteld. op tijd klaar, nog goed warm en erg smakelijk gegeten. Wij zijn blij met Bakkerij Nieuwendijk.
14 jan 2024 om 19:08 Lekker en goed etem