BAKKERIJ NIEUWENDIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Nieuwendijk. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 23:15 Pizza, durum, kapsalon en schotel. Alles was goed. Verse ingrediënten en goede frietjes.
13 jul 2024 om 18:07 Bezorgtijd was oke en het eten was heerlijk
12 jul 2024 om 23:28 De shoarma schotel was op tijd erg lekker!
12 jul 2024 om 16:00 Na een half uur te laat te zijn kregen we ons eten. Medium kapsalon voor €10 verwacht je wel wat. Was na het eten zo misselijk van de honger die ik nog had! En dan erbij niets eens een bakje saus erbij. Mega klein eerste bestelling maar NOOIT weer!!!
8 jul 2024 om 9:05 Gewoon goed
7 jul 2024 om 19:55 Top
3 jul 2024 om 21:56 Lekker eten en snel bezorgen
28 jun 2024 om 10:02 het was voor het eerst maar dat doen we vaker
26 jun 2024 om 6:15 Eerste keer dat ze echt te laat waren. Voor de rest eten goed als altijd
23 jun 2024 om 23:35 Als ik er iets op aan te merken zou hebben is het dat de mixed grill veel te veel was. Was erg lekker allemaal en binnen een uur geleverd rond 6 uur op zondag, uitstekend
22 jun 2024 om 23:19 Pizza's waren lekker maar de kip was erg droog en draderig. Niet aan te bevelen
22 jun 2024 om 18:41 Alles goed en lekker altijd